Майстри шорт-треку успішно стартували у новому сезоні

Category: Новини

З 18 по 20 листопада у польському місті Бєлосток відбувся етап Кубку Європи ISU Junior Challenge, на якому харківські спортсмени завоювали 3 золоті, 2 срібні та 7 бронзових медалей.

Тричі на найвищу сходинку п’єдесталу пошани підіймалася представниця нашої ШВСМ Марія Долгополова, яка виборола золоті медалі на дистанціях 500м, 1000м та 1500м.

Крім тог на її рахунку була бронзова медаль, яку вона здобула в естафеті на дистанції 3000м разом з іншими харків’янками Тетяною Зарванською, Вікторією Червенко та Мирославою Селюковою.

В свою чергу Тетяна Зарванська стала срібною призеркою на дистанції 1000м та здобула бронзову медаль на 1500м, а Вікторія Червенко – бронзу на 500м.

В змаганнях серед чоловіків наш спортсмен Владислав Неміро виборов срібну медаль на дистанції 1000м, а також фінішував третім на 1500м.

В свою чергу, Данило Федоренко став володарем двох бронзових медалей (на дистанціях 500м та 1000м).

В естафеті на дистанції 3000м харків’яни Данііл Бергін, Ростислав Леонтенко, Богдан Мошенський та Володимир Мельник посіли третє місце.

За результатами змагань буде сформовано склад збірної України з шорт-треку, яка боротиметься за медалі Кубку світу в Казахстані та Всесвітньої зимової студентської Універсіаду в американському місті Лейк-Плейсід.

Вітаємо спортсменів та їх тренерів з успіхом на Кубку Європи!