Тхеквондисти ШВСМ здобули медалі міжнародного турніру

Category: Новини

13 та 14 квітня в харківському Палаці спорту «Локомотив» відбувся міжнародний турнір з тхеквондо ВТФ «Ukraine Open Cup 2019», на якому представники нашої Школи вищої спортивної майстерності здобули комплект медалей.

Участь в змаганнях приймали близька 300 спортсменів з 20 країн світу, серед яких були переможці та призери чемпіонатів світу та Олімпійських ігор.

Медалі турніру були розіграні в трьох вікових категоріях: дорослі, юніори та кадети. Спільними зусиллями трьох поколінь харків’яни здобули на «Ukraine Open Cup-2019»    6 золотих, 8 срібних та 8 бронзових нагород. З них 1 золота, 1 срібна та 1 бронзова медаль були завойовані спортсменами ШВСМ в змаганнях серед дорослих.

Переможцем турніру у ваговій категорії до 54кг серед чоловіків став Висиль Котяш. У фіналі він з рахунком 19:13 здолав суперника з Азербайджану.

Денис Вороновський став срібним призером у вазі до 80кг. У фіналі він програв 0:15 чемпіону Європи та світу, бронзовому призеру Олімпіади в Ріо-де-Жанейро азербайджанцю Міладу Беігі Харчегані.

В свою чергу бронзову медаль у ваговій категорії до 63кг завоював Олександр Дзюба.

Вітаємо спортсменів та їх тренерів з успішним виступом на «Ukraine Open Cup 2019»!