ШВСМ приймала спортивне свято до Дня захисту дітей

Category: Новини

26 травня 2018 року в харківські Школі вищої спортивної майстерності відбувся вже традиційний відкритий турнір зі стрибків на акробатичній доріжці, присвячений дитячому святу.

Змагання, що пройшли на новій стандартній доріжці, яку отримали харківські спортсмени, зібрали 242 учасників з п’яти міст України.

Під час урочистої церемонії відкриття змагань усіх присутніх привітав заступник директора   Школи вищої спортивної майстерності Сергій Приз.

Даний турнір був одним з етапів підготовки харківських спортсменів до чемпіонату України, який в червні відбудеться в Генічеську. Крім того в жовтні цього року Харків прийматиме чемпіонат України серед юнаків та дівчат.

«З появою нової доріжки, я вважаю, рівень наших харківських спортсменів виростить. Ми хочемо показувати хороші результати, ми їх вже маємо, і тепер будемо тільки покращувати. Думаю, що до нас прийде багато нових дітей. Адже нікого не може залишити байдужим такий вид спорту, як наш. Ми, звичайно, повинні бути більш популярними», — зазначила головний суддя змагань Марина Романова.